Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Bunun ciğerin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli kanat, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazımızda;

Binalarda sınırlı standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or yangın kapısı new a tab.

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta edinmek üzere tasarruf amacına ve kullanan insan nüshasına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page